Política de galetes (Cookies)

Acceptació de les condicions de privacitat

a) Utilització de galetes del web acampiquipugui.com

El web acampiquipugui.com fa servir galetes, i altres mecanismes similars. Les galetes són fitxers enviats a un navegador mitjançant un servidor web per registrar les activitats de l’usuari en tots o en un determinat web, aplicació, contingut o servei del web acampiquipugui.com (d’ara endavant, els Serveis). A més, en cas dels usuaris registrats, les galetes personalitzen els Serveis que ofereix el web acampiquipugui.com.

Les galetes s’associen únicament a un usuari anònim i al seu ordinador i no proporcionen referències que permetin deduir dades personals de l’usuari. L’usuari podrà configurar el seu navegador perquè notifiqui o rebutgi la instal·lació de les galetes enviades pel web de acampiquipugui.com; això no obstant, us recordem que la qualitat del funcionament de la pàgina web pot disminuir. Així mateix, els usuaris registrats no podran iniciar sessió, ni per tant accedir als Serveis específicament autoritzats al seu perfil d’usuari. Els usuaris esmentats autoritzen expressament l’ús d’aquesta informació amb la finalitat indicada, sense perjudici del seu dret a rebutjar o deshabilitar l’ús de les galetes.

b) Tipologia, finalitat i funcionament de les galetes:

Les galetes, en funció de la seva permanència, poden dividir-se en galetes de sessió o galetes permanents. Les primeres expiren quan l’usuari tanca el navegador. Les segones expiren en funció de quan es compleixi l’objectiu per al qual serveixen (per exemple, perquè l’usuari es mantingui identificat en els Serveis de acampiquipugui.com) o bé quan s’esborren manualment.

Addicionalment, en funció del seu objectiu, les galetes fetes servir per acampiquipugui.com poden classificar-se de la manera següent:

• GALETES DE RENDIMENT:

Aquest tipus de galeta recorda les vostres preferències per a les eines que hi ha als Serveis, amb la qual cosa no heu de tornar a configurar el servei cada vegada que el visiteu. A tall d’exemple, en aquesta tipologia s’inclou:

Ajustaments de volum de reproductors de vídeo o so.

Les velocitats de transmissió de vídeo compatibles amb els seu navegador.

Els objectes desats al carretó electrònic en els serveis de comerç electrònic, com ara botigues virtuals.

• GALETES DE GEOLOCALITZACIÓ:

Aquestes galetes són utilitzades per esbrinar en quin país us trobeu quan sol·liciteu un Servei. Aquesta galeta és del tot anònima, i només es fa servir per ajudar a orientar el contingut en la seva ubicació.

• GALETES DE REGISTRE:

Les galetes de registre es generen un cop l’usuari s’ha registrat o posteriorment ha obert una sessió, i es fan servir per identificar-lo en els Serveis amb els objectius següents:

Mantenir l’usuari identificat de manera que, si tanca un servei i un altre moment o un altre dia hi torna a entrar, el navegador o l’ordinador continuarà identificant-lo, cosa que li facilitarà la navegació perquè no s’haurà de tornar a identificar. Aquesta funcionalitat es pot suprimir si l’usuari clica la funcionalitat «tancar sessió»· de manera que aquesta galeta s’elimina i la propera vegada que entri al Servei l’usuari haurà d’iniciar sessió per estar identificat.

Comprovar si l’usuari està autoritzat per accedir a certs serveis.

Addicionalment. Alguns serveis poden utilitzar connectors amb xarxes socials com ara Facebook o Twitter. Quan l’usuari es registra en un Servei amb credencials d’una xarxa social, autoritza la xarxa social a desar una galeta persistent que recorda la seva identitat i li garanteix accés als Serveis fins que expira. L’usuari pot esborrar aquesta galeta i revocar l’accés als serveis mitjançant xarxes socials actualitzant les seves preferències en la xarxa social que especifica.

• GALETES D’ANALÍTIQUES:

Cada vegada que un usuari visita un Servei, una eina d’un proveïdor extern (Google Analytics i similars que podran afegir-se a aquest llistat en cas que variïn en relació amb els actuals) genera una galeta analítica en l’ordinador de l’usuari. Aquesta galeta, que només es genera en la visita, servirà en les properes visites als serveis de acampiquipugui.com per identificar de manera anònima el visitant. Els objectius principals que es persegueixen són els següents:

Permetre la identificació anònima dels usuaris navegants a través de la galeta (identifica navegadors i dispositius, no pas persones) i per tant la comptabilització aproximada del nombre de visitants i la seva tendència en el temps.

Identificar de manera anònima els continguts més visitats i per tant més atractius per als usuaris.

Saber si l’usuari que hi està accedint és nou o repeteix visita.

És molt important destacar que la galeta mai no anirà associada a cap dada de caràcter personal que pugui identificar-ne l’usuari. Aquestes galetes només seran utilitzades amb propòsits estadístics que ajudin en l’optimització de l’experiència dels usuaris en el lloc web.

Trobareu més informació sobre la política de privacitat de Google Analytics a:
https://www.google.com/intl/es_es/analytics/privacyoverview.html

c) Com deshabilitar les galetes en els principals navegadors:

Normalment és possible deixar d’acceptar les galetes del navegador, o deixar d’acceptar les galetes d’un Servei en particular.

Tots els navegadors moderns permeten canviar la configuració de galetes. Aquests ajustaments normalment es troben en les OPCIONS o PREFERÈNCIES del menú del vostre navegador.

El web acampiquipugui.com ofereix orientació a l’usuari sobre els passos que ha de seguir per accedir al menú de configuració de les galetes i, si escau, de la navegació privada en cadascun dels navegadors principals:

Internet Explorer: Eines -> Opcions d’Internet -> Privacitat -> Configuració.

Per a més informació, podeu consultar el suport Microsoft o l’Ajuda del Navegador.

Firefox: Eines -> Opcions -> Privacitat -> Historial -> Configuració personalitzada.
-> Historial -> Configuración Personalizada.

Per a més informació, podeu consultar el suport de Mozilla o l’Ajuda del Navegador.

Chrome: Configuració -> Mostrar opcions avançades -> Privacitat -> Configuració de contingut.

Per a més informació, podeu consultar el suport de Google o l’Ajuda del Navegador.

Safari: Preferències -> Seguretat.

Per a més informació, podeu consultar el suport d’Apple o l’Ajuda del Navegador.

d) Què passa si es deshabiliten les galetes?:

Algunes funcionalitats dels Serveis quedaran deshabilitades, com ara restar identificat, mantenir les compres en el carretó electrònic en un Servei de comerç electrònic, rebre informació adreçada a la vostra localització o a la visualització d’alguns vídeos, com també l’accés a Serveis específicament autoritzats per l’usuari.

• ACTUALITZACIONS I CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT / GALETES:

El web acampiquipugui.com pot modificar aquesta política de galetes en funció d’exigències legislatives, reglamentàries, o amb la finalitat d’adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, per això recomanem als usuaris que la visitin periòdicament.

Quan es produeixin canvis significatius en aquesta política de galetes, es comunicaran als usuaris mitjançant el web.