Condicions del lloguer

Material que recolliu

Us recomanem que, a més de mirar les fotos, llegiu les descripcions: temperatura de confort dels sacs, dimensions de la tenda, etc.
Ho revisem i netegem després de cada lloguer. Tot el material es desinfecta seguint el nostre protocol Covid-19. Posem una atenció especial al tàper amb els estris de cuina: plats, gots, coberts… que rentem al rentavaixelles i, un cop sec, ningú toca fins l’arribada dels nous clients.

Material que torneu

Us agraïm que ho torneu tot el més net possible: no deixeu restes de menjar als estris de cuina, residus dins la tenda, papers, bosses, etc.
La tenda i els sacs s’han de deixar assecar i retirar-ne restes de fang o terra. La humitat fa malbé les coses, no les emmagatzemeu varis dies si estan molles. Si per motius climatològics no és possible, us agrairem que ens ho comuniqueu quan torneu el material.
Si alguna cosa requereix una neteja extra, es fa malbé (estrips, bonys, cremades, taques, etc.) o es perd, el cost es retirarà de la fiança dipositada. Al formalitzar la reserva us donarem una llista amb el valor de cada cosa.

Dates i horaris

Les dates seran les que haguem acordat com a inici i finalització del lloguer. Si teniu la sort d’allargar les vostres vacances i necessiteu el material més dies, aviseu de seguida i mirarem què es pot fer. El mateix si us avanceu.
L’hora de recollida i de devolució serà pactada en cada cas en funció dels vostres horaris i de la nostra disponibilitat. En cas que l’hagueu de modificar, aviseu el més aviat possible.
L’hora de devolució no afecta al preu del lloguer sempre que estigui dins l’horari pactat. Teniu tot el dia per desmuntar, netejar, fer les últimes compres… Sense presses.

Lloguer mínim

La preparació, neteja i revisió del material implica el mateix temps per a qualsevol durada del lloguer. En conseqüència, apliquem un preu mínim que és el de 3 dies.

Lloc de recollida i devolució

Serà al nostre local del carrer Pompeu Fabra a Tossa de Mar.
En casos excepcionals, podem valorar l’opció de portar-vos el pack fins la recepció del vostre càmping o fins un lloc que us vingui de pas: No ho dubteu! Consulteu-nos.

Pagaments

El pagament es farà al formalitzar la reserva per Paypal o transferència.
A la vostra arribada haureu de dipositar la fiança en efectiu en euros. A la tornada, un cop revisat el material i si tot està en bon estat, se us tornarà. Us aconsellem venir amb una mica de temps, ja que necessitem una estona per a revisar-ho tot. No dipositar la fiança es considerarà una cancel·lació inferior a 24h i no tindreu dret a cap reemborsament.

Cancel·lació

Si cancel·leu més de 7 dies abans de la vostra arribada, us tornarem el 100% de l’import.
Si cancel·leu entre 2 i 7 dies abans de la vostra arribada, us tornarem el 50% de l’import.
Si cancel·leu entre 1 i 2 dies abans de la vostra arribada, us tornarem el 30% de l’import.
Menys de 24 hores abans de la vostra arribada, ja no s’admet cancel·lació i no tindreu dret a cap reemborsament.
El retorn de l’import es farà per Paypal o transferència. Les despeses bancàries seran a càrrec vostre.

Compres

No subministrem aliments ni material fungible: sal, oli, gas, etc.
Si teniu previst arribar fora d’horaris comercials us oferim el servei de “compra mínima” per un preu raonable. No dubteu en preguntar.

Responsabilitat

Declinem tota responsabilitat per danys causats per l’ús negligent del material o per reclamacions derivades d’acampar en espais no autoritzats. Vegeu també l’avís legal.

Gràcies per conservar en bon estat el nostre material!

Sabates dins la tenda: NO
sabates fora de la tenda: OK